Tähän tulee linkki

Yhteystiedot:

Karjalan Apu ry.
Mutalantie 19
FI-80100 Joensuu
Puh. 013-310939

Uusimmat uutiset:

Ajankohtaista 30.7.2013: Aloitamme uuden webbisivun teon. Tämä on luonnos.

Muuta ajankohtaista: Tähän tulee aina uusin ajankohtainen uutinen.

Karjalan Apu ry.

Karjalan Apu on puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton avustusjärjestö, joka toimittaa humanitääristä apua Karjalan tasavaltaan apua tarvitseville. Avun saajat ovat aina institutionaalisia, toisin sanoen laitoksia, kouluja, sairaaloita, sosiaalikeskuksia tai vastaavia. Karjalan Apu toimittaa tällä hetkellä Karjalan tasavaltaan menevästä avusta yli puolet, vuodesta riippuen jopa 100-150 000 kiloa vuodessa. Valtaosa tavarasta on vaatteita ja kenkiä kaikenikäisille, mutta myös huonekaluja ja laitoksissa tarvittavia erikoiskalusteita kuten sairaalasänkyjä viedään paljon. Karjalan Apu on 1998 usean kansalaisjärjestön sekä yksityisen henkilön yhteisesti perustama järjestö. Auta meitä auttamaan: Liity Karjalan Avun jäseneksi!

Toiminta on luvanvaraista ja avustusten toimittamiseen tarvitaan aina Moskovan humanittärisen avun komitean luvat. Prosessi alkaa siitä että tarvitseva laitos ottaa yhteyttä Karjalan Apuun, anoo sitten luvat ja lähettää saaduista luvista tiedot Joensuuhun. Karjalan Apu yhteistyökumppaneineen kerää tavarat, lajittelee ja tarkastaa ne, pakkaa ja toimittaa perille avunsaajalaitokseen. Logistiikkaketju on alusta loppuun saakka valvottu. Lupa-asiat hoidetaan yhteistyössä avustettavan laitoksen tai keskuksen kanssa tai Karjalan tasavallan sosiaali- ja terveysministeriön kanssa.

Miten voit olla avuksi

Keräämme erityisesti kaikenikäisten vaatteita ja kenkiä. Tavaroiden on ehdottomasti oltava puhtaita ja ehjiä! Emme ota vastaan kirpputorien jäännöseriä.

Yhteistyökumppanina voit vaikkapa tarjota meille varastotilaa, jonne voisi avata keräyspisteen. Me hoidamme kyllä kuljetuksen. Jos sinulla on tarjota meille varastotilaa, ota yhteyttä toimistollemme 013-310 939 ja kysy Lea Ylitaloa. Soita arkisin ennen klo 15.

Linkkejä yhteistyökumppaniemme sivuille

Pääkaupunkiseudulla Lions-klubit Lions Club Helsinki/Cosmopolitan, Espoo/City ja Helsinki/Pajamäki ylläpitävät tavaroiden vastaanottopistettä joka sijaitsee laivakontissa kauppakeskus Ristikon parkkipaikalla Helsingin Konalassa. Lisää tietoa Lionsien keräyksestä Lions-apua Karjalaan löydät keräyksen blogipalstalta karjalanapu.vuodatus.net.

Kuvia Karjalasta

Viimeeksi päivitetty 30.7.2013/is